Op zoek naar opleiding?

opleiding
EDUCAM Opleiding zoeken.
Zo moet u uw bedrijfsgegevens maar 1 keer invullen en dan worden deze bewaard. Als u zich wilt inschrijven voor een opleiding of een erkenning wilt aanvragen, kan dat via een simpele login en hoeft u niet weer deze gegevens in te voeren.
Jongeren in een alternerende opleiding Werk.be.
Jongeren in een alternerende opleiding. Jongeren in een alternerende opleiding. Een alternerende opleiding is een opleiding waar de jongere enerzijds competenties aanleert in een onderwijsinstelling en anderzijds competenties aanleert bij een werkgever op de werkvloer. De doelgroepvermindering is van toepassing voor.:
Opleiding Familiehulp.
Met dit getuigschrift kan je aan de slag in de thuiszorg of de residentiële zorg. De opleiding verzorgende duurt 11 maanden. Ze bestaat uit een combinatie van theorie en stages, met bijhorende individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Inhoud van de opleiding.
Opleiding Alimento. Noticed Logo.
Opleiding na herstructurering en ontslag. Ben je ontslagen in een voedingsbedrijf? Dan heb je via Alimento recht op gratis opleidingen, tot een maximum bedrag van 2500 euro. Opleiding helpt immers om sneller een nieuwe job te vinden! Opleiding voor jongeren.
Opleidingen Sprint Plus.
Sprint: Leesklaar maken van documenten en scannen. Liever een Sprint opleiding ter plaatse? Onze Sprint-expert kan een opleiding op jouw school geven. Ook een infosessie voor leerkrachten en/of ouders is mogelijk. Voor voorwaarden en prijsinfo kan je mailen naar info@jabbla.com.
Een school of opleiding zoeken Vlaanderen.be.
Een school of opleiding zoeken. Lees deze pagina voor. Via de website Scholen en onderwijsaanbod in Vlaanderen kunt u zoeken naar alle scholen in uw regio of naar een school die een bepaalde opleiding of studierichting aanbiedt. U vindt er de scholen voor.:
Mediacoach Opleiding 2017 2018 Een mediawijs traject voor professionelen Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
Via de facebookgroep van Mediacoach kunnen de deelnemers vragen stellen en uitwisselen met elkaar, de begeleiders en mediacoaches uit voorgaande opleiding. De facebookgroep is toegankelijk voor de mediacoaches in opleiding en de afgestudeerde mediacoaches. De personen die de opleiding gevolgd, behouden toegang tot de facebookgroep Mediacoach en het online platform MOOC op Mediawijs.be.
Toets nieuwe opleiding NVAO.
Na een positief NVAO-besluit en na erkenning door de Vlaamse regering wordt de nieuwe opleiding opgenomen in het Hogeronderwijsregister HOR en kan ze van start gaan. De nieuwe opleiding wordt geacht geaccrediteerd te zijn tot en met het einde van het tweede academiejaar volgend op het einde van het academiejaar waarin voor de eerste maal de voor de nieuwe opleiding bepaalde studieomvang geheel doorlopen werd studieduur 2 jaar.
VIVES.
Wat boeit jou echt? Waar wil je studeren? Welk diploma wil je halen? Indienen In welke sector wil je werken? handelswetenschappen en bedrijfskunde. Indienen Op welke manier wil je studeren? Indienen Welk soort opleiding wil je volgen? Kies jouw opleiding.:
Opleidingen GUBERNA.
De opleiding Board Simulation is een simulatie van een raad van bestuur incl. comités gebaseerd op een business case en dit tijdens een residentiële module van 2 dagen. U kan zich permanent vormen dankzij GUBERNA's' aanbod inzake ad hoc opleidingen en events.
Vind uw opleidingCevora.
U vindt een job. Vind uw opleiding. Studies en tools. Over de studiedienst. Werknemers Opleidingen Vind uw opleiding. Het is niet mogelijk om tegelijk voor een aanvullende dag en een gewone werknemerscursus te registreren. Gelieve slechts één type opleiding te kiezen.
homepage SYNTRA.
PACT is de naam voor alle duale ondernemersopleidingen binnen het SYNTRA-netwerk. Infomomenten: 29/08 en 08/09. 29 mei Voltijdse dagopleidingen. Heb je nog vragen over een opleiding? Zit je nog met twijfels over welke opleiding je moet kiezen? lees alle blogberichten.

Contacteer ons

+  kinderfuif
+  teambuilding activiteiten
+  Evenementen verhuur
+  Verhuur feest
+  opleiding
+  huwelijk
+  administratie
+  Bruiloft
+  verhuis
+  Kinderfeestje
+  Verjaardagsfeestje