Zoeken naar kinderfuif

kinderfuif
Kinderfuif Gemeente Merchtem.
Een spetterende kinderfuif staat op het programma! Het thema is pyjama en onesie. Dus, doe allemaal je pyjama of onesie aan en kom lekker dansen! vr 27 april 18. van 19u tot 23u. Gratis Basistarief: 000., Jeugdhuis Ifi adres. Bogaerdstraat 9 1785 Merchtem. Een spetterende kinderfuif staat op het programma!
Kinderfuif Chiro Terdonck.
De beste Chiro van Vlaanderen bruist en beweegt in Schoten. Op zaterdag 21 april nodigt Chiro Terdonck jullie uit voor een vette kinderfuif! Het feest start vanaf 19u00. We voorzien chips, water en frisdrank voor een schappelijke prijs. De inkomprijs bedraagt 2 euro.
kinderfuif for life De Warmste Week.
kinderfuif for life. Vrijdag 22 december 1830: tot 2200: scoutslokaal. Kom fuiven voor life.; Voor jonge tienersmama's' en papa's' mogen ook gerust iets komen drinken. Delen op facebook. Delen op twitter. Dit event is publiek toegankelijk. Is een keuze maken moeilijk?
Kinderfuif for Life Jeugd Nijlen.
Kinderraad Nijlen jeugdhuis Kroenkel slaan de handen in elkaar en organiseren op woensdag 20 december 2017 een kinderfuif voor het goede doel, ten voordele van het Kinderkankerfonds, in het kader van de Warmste Week Music for Life van Studio Brussel.
Kinderfuif Nijlen De Warmste Week.
Woensdag 20 december 1800: tot 2030: Jeugdhuis Kroenkel. Kinderraad Nijlen en jeugdhuis Kroenkel slaan de handen in elkaar en organiseren een kinderfuif in het jeugdhuis voor meisjes en jongens uit het vijfde en zesde leerjaar. Delen op facebook. Delen op twitter.
Kinderfuif JOC De Nartist 2016 YouTube.
Published on Feb 13, 2016. Op 12 februari 2016 organiseerde de Jeugdienst van Temse een Kinderfuif in JOC De Nartist. Wij maakten een filmpje. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
Kinderfuif praktische info Chiro Mejoca.
Kinderfuif praktische info. Kinderfuif praktische info. donderdag, 12 oktober, 2017 1748.: Op zaterdag 21 oktober organiseren we in onze tent een kinderfuif! We richten ons hiervoor op kinderen t.e.m. Vanaf 18u30 tot 20u kan er gedanst worden op leuke plaatjes.
Kinderfuif 2018 Gemeente Lille.
Er zijn ook dit jaar weer heerlijke kindercocktails! De kindergemeenteraad verkoopt zelfgemaakte kindercocktails in een mooi versierd kraampje. Laat op de Kinderfuif een tijdelijke tattoo spuiten door Ribbi, zodat je helemaal klaar bent om te feesten! Zo houden we het voor iedereen plezant op de Kinderfuif.
Kinderfuif en Fuif: Wat meer uitleg! Scouts Asper.
Kinderfuif en Fuif: Wat meer uitleg! Coëndou 17 april 2017 Givers, Jin, Jonggivers, Kapoenen, Nieuws, Wouters. Komend weekend staat er heel wat te gebeuren bij Scouts Asper! Zaterdagnamiddag organiseren wij onze kinderfuif en s avonds onze eerste editie van onze scoutsfuif: Aspèr Totale.

Contacteer ons

+  kinderfuif
+  teambuilding activiteiten
+  Evenementen verhuur
+  Verhuur feest
+  opleiding
+  huwelijk
+  administratie
+  Bruiloft
+  verhuis
+  Kinderfeestje
+  Verjaardagsfeestje