Resultaten voor kinderfuif

kinderfuif
Kinderfuif Veldegem UiT in Vlaanderen.
De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Brugge. zondag 9 september 2018 van 1400: tot 1800.: erkend SCVW, gezinsbond. Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Kinderfuif op UiTmetVlieg.be.
Kinderfuif praktische info Chiro Mejoca.
Kinderfuif praktische info. Kinderfuif praktische info. donderdag, 12 oktober, 2017 1748.: Op zaterdag 21 oktober organiseren we in onze tent een kinderfuif! We richten ons hiervoor op kinderen t.e.m. Vanaf 18u30 tot 20u kan er gedanst worden op leuke plaatjes.
Kinderfuif Harelbeke.
This event is finished. Jeugddienst Harelbeke Prijs. gratis Basistarief: 000, Leeftijd. Met aparte ouderopvang. Gratis inkom voor alle kinderen van het 4de, 5de en 6de leerjaar. Stadsbestuur Harelbeke Marktstraat 29 8530 Harelbeke Tel 056 733 311 info@harelbeke.be. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Kinderfuif Gemeente Tessenderlo.
Deze informatie is niet meer actueel! Oudercomité Hartelust organiseert een kinderfuif met gezellig oudercafé. Oudercomité Hartelust organiseert een kinderfuif met gezellig oudercafé. zaterdag 07 oktober 17. van 18.30 uur tot 22.00 uur. Gratis Basistarief: 000, kinderen VVK: 300, kinderen Kassa: 400.,
Kinderfuif PARTY ON Stad Geel.
Bouwen en verbouwen, milieu en natuur, omgevingsvergunning, betaalbaar wonen, ondernemen. scroll naar links scroll naar rechts. Kinderfuif PARTY ON. Kinderfuif PARTY ON. Heb je zin om te dansen, je mooi te laten maken, wat lekkers te smullen? Kom dan naar onze KINDERFUIF!
Kinderen uit de bol op kinderfuif Lierde Regio HLN.
Zo'n' 100 kinderen zijn zaterdagnamiddag volledig uit de bol gegaan in het ontmoetingscentrum De Lier in Lierde, waar voor het eerst een kinderfuif werd georganiseerd. Het evenement ging uit van de Lierdese Mini-voetbalclub MVC Kartuizer en de Zottegemse vzw Event-A die met Op Zwier.
Kinderfuif Turnhout Speelt.
Kinderen gaan gedurende 15 woensdagmiddagen, onder begeleiding van Kunst in Zicht, actief werken met de inhoudelijke en vormelijke elementen die De Leeuw als inspiratie aanlevert. Cultuurhuis De Warande. Met een app op stap: een knotsgekke doe-tocht voor kinderen in Turnhout.
Kinderfuif Kalmthout UiT in Vlaanderen.
Voor de jongste onder ons is er op zaterdagavond een heuse kinderactiviteit in de tent! Vlak voor de échte fuif van start gaat, mogen de kinderen de tent al komen voorverwarmen op de kinderfuif. Tijdens de fuif kunnen de ouders verblijven in onze ouderopvang om daar te wachten tot hun kinderen volledig uitgefeest zijn!
Kinderfuif 2018 Gemeente Lille.
Er zijn ook dit jaar weer heerlijke kindercocktails! De kindergemeenteraad verkoopt zelfgemaakte kindercocktails in een mooi versierd kraampje. Laat op de Kinderfuif een tijdelijke tattoo spuiten door Ribbi, zodat je helemaal klaar bent om te feesten! Zo houden we het voor iedereen plezant op de Kinderfuif.

Contacteer ons

+  kinderfuif
+  teambuilding activiteiten
+  Evenementen verhuur
+  Verhuur feest
+  opleiding
+  huwelijk
+  administratie
+  Bruiloft
+  verhuis
+  Kinderfeestje
+  Verjaardagsfeestje