Meer resultaten voor workshop familiedag

workshop familiedag
Workshop Lachen Familiedag.
Om de familiedag bijzonder positief te beginnen, om iedereen er weer aan te helpen herinneren hoe hard tante Els ook alweer lacht, om wakker te worden, of welke andere reden dan ook! Lachen is leuk! Een workshop lachen is een beleving!
Op zoek naar ideeën voor een familiedag? Boek een leuke workshop!
Keigoed: tijdens deze workshop worden op morene stenen prachtige tekeningen of printen aangebracht. Mooie decoratiestukken voor in huis! Delfts blauw schilderen: op witte geglazuurde tegeltjes in authentiek Delfts blauw een tekening schilderen met eventueel een uitdrukking. Groendecoratie: een smaakvolle taart die met hartige ingrediënten bereid wordt. De vulling kan bestaan uit rode pepertjes, kaneelstokjes, etc. Familiefeest workshops, voor de leukste familieworkshop voor een familie, familiereünie, vaderdag, moederdag of een familiedag op elke gewenste locatie, ook thuis!
Familiedag Corsendonk Support.
Een originele familiedag laat het ons weten en wij werken het voor u uit. Onze eigen locatie te Priorij Corsendonk leent zich hier uitstekend voor. Andere locaties zijn bespreekbaar zoals uw eigen bedrijf of een specifieke locatie in functie van uw wensen.
Voor elke gelegenheid een activiteit in België! 1001activiteiten.be.
Workshops Activiteit op locatie. Workshops, originele bedrijfsuitjes, teambuilding, interactieve lezingen en energizers om even lekker te lachen met je collega's. Tai Chi in Bedrijf is beschikbaar om een verrassende en hilarische Workshop Tai Chi en de kunst van communicatie of teambuilding te verzorgen!
Familiedagen C-mine cultuurcentrum Genk.
MAAK JE KEUZE. C-mine familiedag kijken en doen, spelen en ontdekken. Op het programma staan theater, dans, muziek, installaties en workshops voor de hele familie. Zondag 18 maart 2018. Schippers Van Gucht Molman. 13 uur 15 uur C-Mine plein container 6/5.
FAMILIEDAG: Mooss Workshop Ontplof Programma Families C-mine cultuurcentrum Genk.
MAAK JE KEUZE. FAMILIEDAG: Mooss Workshop Ontplof. 9 12 jaar inclusief inkom expo Tim Burton. DATUM: zo 18 november 2018. LOCATIE: Vergaderzaal 4. Een ontploffende ballon maar ook een fluitketel of dichtslaande deuren, Spanning opbouwen tot BOEM, een verrassend moment!
Familiedag TB Events.
Vraag dan direct een offerte aan! Familiedag, Zoek en boek. Even weer met de hele familie bij elkaar, een gezellige dag uit waarbij u alle familieleden weer ziet. Hoe je je familiedag ook wilt invullen, wij organiseren voor u het familiefeest of vriendenfeest dat bij u past.
Tips en ideeën Familiedag.
Maar maak een familiedag extra bijzonder en misschien wel het hoogtepunt van het jaar door naast het samenzijn ook nog een leuke activiteit te gaan doen. Het is heerlijk om met zn allen te genieten en een verzorgd dagje te beleven zonder renen, vliegen of koken. Ga een sportieve activiteit doen of de keuken in voor een workshop koken.

Contacteer ons

+  origineel vrijgezellenfeest vrouwen
+  tips vrijgezellenfeest vrouwen
+  vrijgezellenfeest valkenburg
+  ideeen kinderfeestje thuis
+  kinderfeestje dordrecht
+  kinderfeestje delft
+  ideen kinderfeestje
+  kinderfeestje speurtocht
+  kinderfeestje buiten
+  workshop familiedag