Meer resultaten voor teambuilding workshop

teambuilding workshop
FoodLove Gezonde kookworkshops, recepten amp; inspiratie.
Vraag dan een op maat gemaakte offerte voor een teambuilding aan via stefanie@foodlove.be. Kies voor een snelle ontbijtworkshop voor de werkuren, een energizing lunchworkshop tijdens de middagpauze, of een uitgebreide avondworkshop met hapjes en wijn. De teambuilding workshop kan volledig aangepast worden aan jullie wensen en voorkeuren.:
Teambuilding Tienen WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
Musicbinds: Samen plezier hebben en het teamgevoel versterken. Deze onvergetelijke teambuilding workshop combineert snelle creatieve beslissingen met een praktische werkvorm. Kwaliteiten die je zowel op individueel als team niveau zal kunnen benutten. Tijdens de workshop doorlopen we het creatief proces rond. Teambuilding regio Tienen.
Workshops thema Samenwerken Teambuilding' GOAL trainingen.
Een leuke teambuilding" In deze workshop ontdekken deelnemers wat er nodig is om als een hecht team te functioneren. Binnen of buiten, want er is een in en outdoorvariant van de spellen waarmee ze dit aan den lijve ervaren. Deze module is ook een prima start van een team of personeelsdag!
Originele Activiteiten voor jouw Teambuilding Muzische Workshops.
Ideaal als uw team een duwtje in de rug kan gebruiken. Een workshop Flamenco als teambuilding zorgt voor een stevige oppepper! Workshop Hip Hop. Shake it, groove it, make it. Een workshop Hip Hop als teambuilding staat garant voor tonnen plezier.
Workshop en teambuilding bij ritmus!
Ontdek hier al onze workshops en teambuilding. Ga door naar een volledig. Waar zijn we nu eigenlijk met bezig? Wat is percussie nu eigenlijk? 15 april 2018. Help, ik heb geen gevoel voor ritme! 30 januari 2018. 23 januari 2018. Mythes over djembe! 20 januari 2018. Karité oké of niet oké? 20 januari 2018. 17 december 2017. Ontdek onze kennisdatabank! alles wat je wil weten over Afrikaanse muziek en invoeden! De perfecte workshop!
WORKSHOP till you drop Funkey Teambuilding of groepsactiviteit.
En heb je interesse in een workshop dan kan je uiteraard altijd een offerte aanvragen. Een workshop is een ideale teambuilding activiteit en ze zijn er in heel uiteenlopende vormen. Van ludieke activiteiten om samen plezier te maken tot workshops met een maatschappelijk doel of activiteiten om de groepsdynamiek te verbeteren.
Workshops en Teambuilding Antwerpen van 20 tot 100.
Voor het workshop overzicht kijkt u op Workshops Antwerpen. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's' kijkt u op: teambuilding Gent, teambuilding Brussel, teambuilding Brugge, of teambuilding in Oostende. Maak uw keuze aan de hand van de onderstaande items en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.
Workshops en teambuilding Gent 20 tot 100.
We hebben speciaal voor u de leukste alternatieven in Gent, Aalter, Deinze, Evergem en Merelbeke voor u op een rijtje gezet. Van dinerspel tot stadsspel, van workshop tot speelfilm arrangement, we zijn ervan overtuigd dat we uw groepsuitje van extra kleur kunnen voorzien. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's' kijkt u op: teambuilding Antwerpen, teambuilding Brussel of teambuilding Brugge.
Workshops WegmetdeBaas.
Jade Juwelen: Een workshop juwelen maken als teambuilding is een creatieve activiteit in groepsverband, waarmee u uw werknemers of collega's' tegelijk een leuk geschenk bezorgt! In een workshop juwelen maken maakt elke deelnemer een halsketting en als tweede stuk een armband of een paar oorbellen naar keuze.
Workshop als teambuilding? Ontdek het aanbod!
Teambuilding nieuws, tips tricks. Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek? Op zoek naar een workshop als teambuilding? Of kijkt u uit naar creatieve ideeën als vergaderbreak? In onderstaande workshops vindt u vast uw gading. Stel je bouwvaardigheden op de proef!

Contacteer ons

+  vrijgezellenfeest gelderland
+  Kinderfeestje Gelderland
+  Kinderfeestje Overijssel
+  vrijgezellenfeest vrouwen
+  vrijgezellenfeest dames
+  Vrijgezellenfeest Utrecht
+  vrijgezellenfeest twente
+  casino
+  Trouwen
+  teambuilding workshop
+  tips vrijgezellenfeest
+  vrijgezellenfeest limburg