Op zoek naar Workshop Teambuilding?

Workshop Teambuilding
Vind de geschikte workshop voor jou Colruyt Group Academy.
Vind de geschikte workshop voor jou. Je vindt altijd iets leuks in het aanbod van Colruyt Group Academy. Of je nu aan onze workshops wil deelnemen, een verjaardagsfeestje voor je kind wil organiseren of een leuke groepsactiviteit zoekt. Workshops voor iedereen.
Haka! Moodmaker Teambuilding Events.
Op het einde van de workshop gaan de monteurs aan de slag en na het diner presenteren we je de Haka op het grote scherm! Vraag meer info over de Haka. Vul onderstaand formulier in. of bel 0479 65 05 86! Gewenste datum of periode. Budget pp excl btw. Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven. Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, jeugdverenigingen. Wij organiseren met veel enthousiasme uw event. Praten is de eerste stap. Laat ons weten wat je voor ogen hebt. Wij staan klaar met een duidelijk engagement om van uw event een succes te maken. Liever nog even grasduinen door onze andere teambuilding events?
Teambuilding kookworkshops Antwerpen Koken met het hele team! Teambuilding kookworkshops Antwerpen Koken met het hele team!
Of gaat u voor een gemoedelijke teambuilding met onze Private Room-formule? Bij Kokerij mag iedereen mee achter de schermen kijken. U en uw werknemers kunnen samen in de potten roeren met professionele begeleiding van onze topchefs. Zo leert u de kneepjes van het vak en gaan jullie met een gevulde maag en een heleboel kookinspiratie naar huis. Mag er ook wat competitie zijn? Dan kan u kiezen voor de Hobbykok-formule. Wie van uw werknemers tovert het beste gerecht op tafel? Of gaat u met de hoofdprijs lopen? Weber Grill Academy. Jamie Oliver kookworkshop. Noedels en pasta workshop.
Workshops en Teambuilding Antwerpen van 20 tot 100.
Voor het workshop overzicht kijkt u op Workshops Antwerpen. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's' kijkt u op: teambuilding Gent, teambuilding Brussel, teambuilding Brugge, of teambuilding in Oostende. Maak uw keuze aan de hand van de onderstaande items en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.
Workshop/ teambuilding: Biodiversiteit op jouw bedrijf Corridor.
Eerst bepalen we de verwachtingen en daarna gaan we aan de slag in een inspirerende en creatieve workshop over biodiversiteit en natuur op het bedrijf. In een creatieve en inspirerende workshop / teambuilding kom je meer te weten over biodiversiteit en natuur op jouw bedrijf.
Geslaagde workshop voor teambuilding Reizigersbeoordelingen Chocalicious TripAdvisor.
Workshop zelf is een mooie mix tussen persoonlijke verhalen van Carolien zelf en de kennis rond chocolade. Het voorziene inpakmateriaal maakt dat je na de workshop ook thuis kan scoren met het lekkers dat je daar gemaakt hebt. Voor ons was het alvast een onderdeel van een zeer geslaagde teambuilding.
Workshops thema Samenwerken Teambuilding' GOAL trainingen.
Een leuke teambuilding" In deze workshop ontdekken deelnemers wat er nodig is om als een hecht team te functioneren. Binnen of buiten, want er is een in en outdoorvariant van de spellen waarmee ze dit aan den lijve ervaren. Deze module is ook een prima start van een team of personeelsdag!
Roofvogel Workshop / Teambuilding voor Groepen Valkerij Neverland.
Workshop / teambuilding voor bedrijven of verenigingen. Roofvogels inspireren de mens al eeuwen lang, het is meer dan eens bewezen dat een eeuwen oud ambacht De Valkerij zijn plaats veroverd heeft in onze moderne samenleving. Onze workshop / teambuilding speciaal ontworpen voor groepen mensen, u werknemers!
Teambuilding Gent Events.
Lekker varen door de binnenstad, lekker eten en lekker ontspannen tijdens onze teambuilding activiteit wie" is de mol! Op zoek naar geschikte leuke activiteiten voor uw teambuilding? Dan is deze workshop een aanrader! Geen gevoel voor ritme? Iedereen kan het!
WORKSHOP till you drop Funkey Teambuilding of groepsactiviteit.
Category WORKSHOP till you drop. Een workshop is een ideale teambuilding activiteit en ze zijn er in heel uiteenlopende vormen. Van ludieke activiteiten om samen plezier te maken tot workshops met een maatschappelijk doel of activiteiten om de groepsdynamiek te verbeteren.
Het zesde zintuig Teambuilding Ecco La Luna Bvba.
Teambuilding Learning Workshop. Als je echt iets wil beleven, dan dienen je 5 zintuigen geprikkeld te worden. Door middel van allerlei uitdagingen waarin jullie het in teams tegen elkaar opnemen, stimuleren we je zintuigen horen, voelen, ruiken, zien en proeven extra.
Teambuilding kookworkshop Dishcover.
Het thema van jullie teambuilding kookworkshop mogen jullie zelf kiezen uit het kookaanbod. Dit kookaanbod is zeer divers en omvat sushi maken, streetfood, exotisch koken Braziliaans, Indisch, wereldkeuken, Thais, Japans of Libanees koken, zuiders koken, Marokkaans koken, Scandinavisch koken, koken met groenten, koken met Hagelandse streekproducten. Voor de zoetebekken is er ook een workshop bakken.

Contacteer ons

+  Workshop Teambuilding
+  kinderfeestje limburg
+  kinderfeestje 9 jaar
+  kinderfeestje 11 jaar
+  kinderfeestje 10 jaar
+  kinderfeestje 12 jaar
+  goedkoop kinderfeestje
+  kinderfeestje eindhoven
+  kinderfeestje Helmond
+  kinderfeestje jongens
+  kinderfeestje Rotterdam
+  kinderfeestje Tilburg
+  kinderfeestje noord holland