Meer resultaten voor evenement

evenement
15. Na afloop van je evenement Gemeente Mol.
Publiciteit en wegwijzers verwijderen. Binnen de week die volgt op het einde van het evenement moet je alle publiciteit verwijderen en alle reclameborden en wegwijzers langs de openbare weg. Na het evenement moet je tijdelijke verkeerssignalisatie verzamelen op de afgesproken plaats.
Stad Aalst.
Gemeente Dentergem: Melding van een evenement.
Het gemeentebestuur en de politiezone hebben de gegevens uit zo'n' formulier nodig om een evenement te kunnen goedkeuren. Op basis van dat document wordt er beslist of er extra maatregelen nodig zijn om de veiligheid op het evenement te garanderen of om overlast te beperken.
Vergunning aanvragen voor evenement of fuif Stad Turnhout.
Vergunning aanvragen voor evenement of fuif. Organiseer je een evenement? Het Evenementenloket helpt je de weg te vinden in de vele reglementen over veiligheid, mobiliteit, lawaai. Als je een evenement organiseert, dan heb je soms de goedkeuring nodig van het college van burgemeester en schepenen.
Aanvraag organisatie evenement Stad Aarschot.
Aanvraag organisatie evenement. Aanvraag organisatie evenement. Organiseer je een openbaar evenement in Aarschot? Dan moet je dit melden of aanvragen via het evenementenformulier. Het evenementenloket behandelt je aanvraag, verzamelt de nodige adviezen, legt de aanvraag voor aan het college van burgemeester en schepenen en brengt jou als organisator en de betrokken diensten op de hoogte over de beslissing.
evenement, aanvragen Gemeente Brasschaat.
dan zijn er een paar formaliteiten die je moet volgen. Denk maar aan het officieel aanvragen van je evenement, het aanvragen van ondersteunend materiaal., Maar een evenement kan ook hinder meebrengen rond verkeer, geluid, zwerfvuil. Daarom moet elke activiteit aangevraagd worden via het evenementenformulier.
Gemeente Zomergem Evenement.
Webwijzer Sitemap Stratenplan In nood? Home / Vrije Tijd / Evenement. 09 218 95 50. 8.30 u.-12.00 u. 8.30 u.-12.00 u. 18.30 u.-20.30 u. 8.30 u.-12.00 u. 14.00 u.-18.00 u. Bekijk hier de online agenda. Wat zoek je? UIT in Zomergem.
Aanvraag evenement Herentals.
Alles over toerisme. 1 Organisator 2 Evenement 3 Locatie 4 Muziek 5 Meer details 6 Gedragscode 7 Voltooid. Naam organisatie één rechtspersoon of persoon. Rijksregisternummer of ondernemingsnummer. Indien de organisator een entiteit is met een ondernemingsnummer, vul dan de ondernemingsnummer in.
Evenement organiseren Stad Brugge.
Subsidies bij organisatie evenement. Buurtcheques voor buurtfeest. Culureel evenement voor en door jongeren. Vergunningen bij organisatie evenement. Evenement op openbaar domein. Flyeren en samplen. Recreatieve wandel en fietstochten. Duurzaam evenement organiseren. Tickets verkopen via InUit. Een meeting of congres organiseren.
Evenement organiseren Lokale Politie Antwerpen.
Jouw wijkteam, dat zijn de politiemensen die enkel en alleen werken in je straat, je buurt, je. U bent hier. Evenement organiseren Wil je een deel van de openbare weg gebruiken of organiseer je een openbaar evenement in open lucht in Antwerpen?
Melden van een evenement Gemeente Sint-Katelijne-Waver.
Melden van een evenement. Wanneer u een evenement organiseert waarbij een sluitingsuur moet worden vastgelegd of waarbij er een risico is op vlak van veiligheid of overlast, dan moet u dit uiterlijk drie maanden op voorhand aanvragen bij het gemeentebestuur.
Evenement organiseren?
Wenst u een evenement te organiseren in Gavere? Gelieve onderstaande formulieren te hanteren.: het college van burgemeester en schepenen met vermelding locatie, tijdstip, omvang en een korte omschrijving waarbij u de goedkeuring vraagt aan de gemeente om uw activiteit te laten plaatsvinden.

Contacteer ons

+  Workshop Teambuilding
+  kinderfeestje limburg
+  kinderfeestje 9 jaar
+  kinderfeestje 11 jaar
+  kinderfeestje 10 jaar
+  kinderfeestje 12 jaar
+  goedkoop kinderfeestje
+  kinderfeestje eindhoven
+  kinderfeestje Helmond
+  kinderfeestje jongens
+  kinderfeestje Rotterdam
+  kinderfeestje Tilburg
+  kinderfeestje noord holland