Meer resultaten voor evenement

evenement
Evenement organiseren Gemeente Lille.
Wanneer je een evenement organiseert moet je dit melden. Je doet dit ten laatste 60 dagen op voorhand met het meldingsformulier evenement bijlage 1. Gaat het om een fuif of een optreden dan moet je ook het formulier melding vergunningsaanvraag occasioneel evenement bijlage 2 invullen.
Evenement organiseren Leuven.
Je wil een muziekfestival of concert organiseren? Je wil gebruikmaken van de openbare weg bij evenementen? Je wil gebruikmaken van of een inname van het openbaar domein? Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via pz.leuven@police.belgium.eu of 016 21 06 11.
Veiligheid op evenementen.
Bij het meldingsformulier evenementen hoort de bundel Reglementen en Richtlijnen voor organisatoren van evenementen met tal van regelgeving, richtlijnen en interessante tips om een evenement veilig te laten verlopen. Opdat jouw medewerkers eveneens goed op de hoogte zouden zijn betreffende de veiligheid op jouw evenement, stel je best een veiligheidsbriefing op met een aantal aandachtspunten.
Aanmelding van een evenement Gemeente Erpe-Mere.
Wie een evenement wil organiseren in Erpe-Mere, moet dit vooraf melden of aanvragen aan het college van burgemeester en schepenen. Een evenement is een publiek toegankelijke manifestatie, activiteit of gebeurtenis op de openbare weg of op openbaar terrein of op privéterrein.
Evenement organiseren Stad Brugge.
Culureel evenement voor en door jongeren. Vergunningen bij organisatie evenement. Evenement op openbaar domein. Flyeren en samplen. Recreatieve wandel en fietstochten. Duurzaam evenement organiseren. Tickets verkopen via InUit. Huis van de Bruggeling. Huis van de Bruggeling Frank Van Ackerpromenade 2 Stationsplein 8000 Brugge.
Een evenement organiseren Gemeente Merelbeke.
De vragenlijst kan worden gebruikt bij de voorbereiding van zowel kleine buurtfeesten, braderie, als grote evenementen festivals, als het evenement plaatsvindt op het openbaar domein of gevolgen heeft voor het openbaar domein. Maak een telefoonkaart die je medewerkers bij zich kunnen houden tijdens het evenement.
Betalen op je evenement? KBC Bank Verzekering.
Hou rekening met het feit dat de vraag tijdens piekmomenten zomermaanden soms groter is dan het aanbod. Enkele dagen voor de start van je evenement kun je de kassabox in je kantoor ophalen. Na je evenement breng je de kassabox volledig en in goede staat terug.
Vergunning aanvragen voor evenement of fuif Stad Turnhout.
Vergunning aanvragen voor evenement of fuif. Organiseer je een evenement? Het Evenementenloket helpt je de weg te vinden in de vele reglementen over veiligheid, mobiliteit, lawaai. Als je een evenement organiseert, dan heb je soms de goedkeuring nodig van het college van burgemeester en schepenen.
Zelf een evenement organiseren Stad Gent.
Lees meer Evenement invoeren in de UiTdatabank. Maak uw evenement bekend via de UiTdatabank. Administratie bij het organiseren van evenementen. Meld uw evenement, vraag een vrijwilligersverzekering aan en bekijk de richtlijnen rond affiches. Materiaal nodig voor je activiteit of evenement?
Gemeente Dentergem: Melding van een evenement.
Het gemeentebestuur en de politiezone hebben de gegevens uit zo'n' formulier nodig om een evenement te kunnen goedkeuren. Op basis van dat document wordt er beslist of er extra maatregelen nodig zijn om de veiligheid op het evenement te garanderen of om overlast te beperken.
Libanese gay pride geannuleerd: coördinator moet evenement stoppen in ruil voor zijn vrijlating Buitenland Nieuws HLN.
De coördinator van het evenement moest volgens de organisatoren de nacht in cel doorbrengen, en werd dan ondervraagd door onderzoekers die hem meedeelden dat hij in ruil voor zijn vrijlating een document moest ondertekenen waarin hij de annulatie van de activiteiten garandeerde.
Evenementen Gemeente Evergem.
Wil je zelf een evenement toevoegen aan de kalender? Surf dan naar www.uitdatabank.be. Jouw evenement verschijnt op meer dan honderd kanalen, waaronder deze website én in onze nieuwsbrieven. Nog nooit een activiteit toegevoegd? Dan kan je hier enkele tips lezen.

Contacteer ons

+  Workshop Teambuilding
+  kinderfeestje limburg
+  kinderfeestje 9 jaar
+  kinderfeestje 11 jaar
+  kinderfeestje 10 jaar
+  kinderfeestje 12 jaar
+  goedkoop kinderfeestje
+  kinderfeestje eindhoven
+  kinderfeestje Helmond
+  kinderfeestje jongens
+  kinderfeestje Rotterdam
+  kinderfeestje Tilburg
+  kinderfeestje noord holland