Meer resultaten voor workshop

workshop
PHOTONICS WORKSHOP: Traffic Indicator Lights for cyclists Vrije Universiteit Brussel.
During the second half of the workshop, you will convert the breadboarded circuit into a rugged, water-repellent, battery-powered controller. You will learn to solder, use shrink-tubes, use basic electronics tools and be instructed in the safe use of modern batteries.
Workshops EMSA Antwerpen.
Workshops KIW Kennis en inzicht in wetenschappen.: De workshops biologie, wiskunde, chemie en fysica bestaan telkens uit een deel theorie en een deel oefeningen. Per vak overlopen de docenten bondig de theorie en bespreken ze voorbeeldvragen, waarbij de focus ligt op oplossingstechnieken en kennis in de wetenschap.
Schrijf je in voor onze workshops en leer schilderen als de beste! colora.be.
Workshop: Creatief met verf. Tijdens deze workshop geven we je tips en tricks rond het pimpen van kaders, bloempotjes, kapstokken, kleine kastjes en tafeltjes.met, kalkverven, patine, boenwassen, kalei systemen, bordenverf, magneetverven en behang. De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap!
Narcisme doorbroken in een tweedaagse workshop Narcismecoach.
In de tweedaagse workshop krijg je steun van anderen, leer je van elkaar en groei je sneller. Bots je na de workshop nog op blokkades of wil je de handvaten die je kreeg, verder verdiepen? Dan kan dat in individuele begeleiding op maat.
Workshops Impermo.
Impermo Workshops, gratis en voor iedereen! Wil je zelf de handen uit de mouwen steken maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Ben je een handige harry maar heb je nog wat technische vragen? Aarzel niet om je in te schrijven voor onze gratis workshops.
Workshop tadelakt, leem en vele andere.
Workshop tadelakt, leem en vele andere. Ecostore organiseert op regelmatige tijdstippen workshops en infosessies over tadelakt, leem en kalei, en dit voor particulieren en professionelen. Wilt u zich ook graag verdiepen in een van deze onderwerpen? Klik op de workshop van uw keuze en schrijf u in!
Bokrijk Workshop.
Deze workshop kan je enkel doen in groepsverband van minimum 16 tot maximum 18 personen. De workshop duurt een volledige dag en bedraagt 121000, voor bedrijven en verenigingen en 91000, voor Hogescholen en Universiteiten. Reserveren doe je minimum 3 weken op voorhand.
ABVV-workshop Hoe behoud ik mijn werkloosheidsuitkering veroorzaakt commotie Binnenland Nieuws HLN.
Hoe" behoud ik mijn werkloosheidsuitkering" Met die affiche maakt het ABVV onder meer in Ronse reclame voor een workshop. De titel van de workshop veroorzaakt heel wat commotie op sociale media. ABVV" geeft met een dergelijke titel een fout signaal, zegt Tijl Rommelaere N-VA.
Workshop Archives Hondensportcentrum Lado.
Workshop WORKSHOP AGILITY 2 JUNI 18. Posted on mei 17, 2018 mei 17, 2018 by Katia. Behendigheid voor je hond. zaterdag 2 juni 18 van 9u30 tot 11u30 prijs 25 euro per combinatie voor verdere info en inschrijvingen: info@hondensportcentrum.be. Posted on mei 13, 2018 by Katia.
Workshops Belgi Wattedoen.be.
Ontdekking van het boomslepen met een trekpaard in de Ardennen. M D W D V Za Zo Niet bekendgemaakte Centre Florenville. Planten en plastic workshop. Zo Niet bekendgemaakte 26 Bergensesteenweg Anderlecht. Ouder Kind yoga. Zondag 3 juni Kinderen Centraal Bisschoppenhoflaan 436 Deurne Kinderen 3. R V workshop.
Onze workshops Colruyt Group Academy.
Meer over deze workshop. Drones, ze zijn hip en ze bestaan in alle formaten en voor diverse toepassingen. Maar hoe bestuur je ze nu het best, waar moet je allemaal op letten en hoe maak je leuke fotos en filmpjes?
Schrijf je in voor onze workshops en leer schilderen als de beste! colora.be.
Workshop: Creatief met verf. Tijdens deze workshop geven we je tips en tricks rond het pimpen van kaders, bloempotjes, kapstokken, kleine kastjes en tafeltjes.met, kalkverven, patine, boenwassen, kalei systemen, bordenverf, magneetverven en behang. De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap!

Contacteer ons

+  workshop
+  kinderfeesten
+  disco feest
+  vacatures
+  vacature
+  huwelijksfeest
+  Kinderfeestje thema
+  trouwfeest
+  kinderfeestje thuis
+  speurtocht kinderfeestje
+  verjaardagsfeestje thuis
+  kinderfeestje Utrecht
+  kinderfeestje Haarlem